Nieuws

Heb je nieuws voor Casteren.Net? Stuur je bericht naar nieuws[ANTISPAM]casteren.net.


>Sinterklaas neemt de bus naar Casteren


Geplaatst op: 20-11-2016

Het waaide zondag zo hard, dat Sinterklaas Amerigo thuis had gelaten. De hoofdpiet had even gebeld met Casters Vervoer en gevraagd of Sinterklaas met het busje kon worden opgehaald. Dat was geen probleem. Sinterklaas en zijn Pieten zaten in de bus, die achter de muziekvereniging aan door het dorp reed om de kinderen op te halen.
    
Vanaf Het Nieveld trok de hele stoet via de Kranenberg en de Willibrordusstraat naar Den Aord. Enkele Pieten durfden het wel aan om achter de bus aan te lopen en de kinderen alvast te trakteren op wat pepernoten. In gemeenschapshuis Den Aord kon daarna het feest beginnen. De allerkleinsten zaten vooraan in de zaal en de grote kinderen daarachter. De papa's en mama's waren ook in groten getale meegekomen. De muziekvereniging speelde "Zie ginds komt de stoomboot" en de kinderen zongen uit volle borst mee. Sinterklaas was heel blij de kinderen van Casteren weer allemaal heel mooi uitgedost in de zaal te zien. Terwijl de Pieten het druk hadden met het uitdelen van het snoepgoed, werden de allerkleinsten gevraagd om op het podium hun dansje te laten zien. De oudere kinderen mochten gaan knutselen en film kijken.
    
Sinterklaas vertelde nog even dat de Pieten heel wat pakjes overboord hadden moeten gooien om de vastgelopen stoomboot weer aan het varen te krijgen. Maar er waren nog genoeg pakjes over en iedereen zal met het Sinterklaasfeest een mooi cadeautje krijgen. Vermaak voor jong en oud tot ongeveer half vier. Toen moest Sinterklaas echt vertrekken. Hij had nog een druk programma.

 

 


Agenda

maart 2021
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Contact en social media

      
>E-mail de redactie

Wijzigingen vanwege coronavirus


* Sluiting Den Aord

* Casters Vervoer staakt dienstregeling
* KBO stopt alle activiteiten
* De Goei Kaomer, de Welfare en Aordètig Eten stoppen, tot nader bericht
* Geen voetbal- en korfbalactiviteiten
* Geen repetities Muziekvereniging St. Willibrordus
* Hul Caastere kampeert naar 2022
* Toneeluitvoeringen naar 2022
* Jubileum RKVV Casteren naar 2025 
* Wandel3Daagse Casteren naar 2022

Corona per week

Statistieken

13 bezoekers online
Vandaag: 116 unieke bezoekers
Deze week: 444 unieke bezoekers
Totaal: 140364 unieke bezoekers
 
Baevo